Акценти
Начало / Крими / Два Мерцедеса и Ауди горяха в почивните дни

Два Мерцедеса и Ауди горяха в почивните дни

На 7 януари 2018 година при пожар напълно е изгорял лек автомобил „Мерцедес“ А 140. Инцидентът е станал в село Бяла вода, общ.Белене. Сигнал за инцидента е постъпил в 15:58 часа. Пламъците са погасени от екип на РСПБЗН – Белене. Няма пострадали. Причината за пожара е късо съединение.

На 8 януари 2018 година при пожар напълно е изгорял лек автомобил „Мерцедес“, паркиран на улица пред частен дом в град Левски. Сигнал за инцидента е постъпил в 2:14 часа. От пожара частично в предната част е обгорял паркиран в близост друг лек автомобил „Мерцедес“. Пламъците са погасени от екип на РСПБЗН – Левски. Няма пострадали. Причината е неустановена.

На 8 януари 2018 година в 1:58 часа в Оперативен център при РДПБЗН – Плевен е постъпил сигнал за горящ автомобил „Ауди“, паркиран на улица „Неофит Бозвели“ в Плевен.  От огъня е изгоряла цялата предна част на автомобила – двигателен отсег, предни калници, броня, фарове, гуми, предно обзорно стъкло. В близост до изгорялото“Ауди“ вследствие на огъня е обгоряла задна дясна врата, прозорци, калник, капачка на резервоар, задна дясна гума, частично задна седалка и част от тавана на лек „Опел Зафира“ и задна част на багажник, задни светлини и част от регистрационна табелата на лек автомобил „Мицубиши Каризма“.  Пламъците са погасени от екип на РСПБЗН – Плевен. Няма пострадали. Причината е неустановена.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...