Начало / Крими / Два автомобила и подпалени сухи треви гасиха огнеборците

Два автомобила и подпалени сухи треви гасиха огнеборците

На 10 септември 2019 година в 11:00 часа в Оперативния център на РДПБЗН-Плевен е съобщено за пожар в лек автомобил „Фолксваген Пасат” в село Ракита, казаха полицаите. Предполагаемата причина за инцидента е късо съединение. В пламъците са унищожени двигателен отсек, преден капак, два предни калници, броня, таван и предната част на купето. Пожарът е погасен от служители на РСПБЗН-Червен бряг.

На 10 септември 2019 година в 21:22 часа е съобщено за пожар в лек автомобил „Мерцедес Е-350” на пътя село Българене – град Левски, разказаха катаджиите. По първоначална информация причина за произшествието е късо съединение. Автомобилът е напълно изгорял. Пожарът е погасен от служители на РСПБЗН-Левски.

На 10 септември пожарникари от РДПБЗН-Плевен гасиха запалени сухи треви и стърнища в землищата на селата Буковлък, Чомаковци, Дебово, Радомирци, Долни Вит, Петърница, Крушовица, в село Долни Луковит на улица „Братя Миладинови”, в градовете Червен бряг, Гулянци, Кнежа в местността „Юсуфов геран”, Долни Дъбник до бензиностанция „Румпетрол” и в Плевен на улица „Захари Стоянов”.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...