Акценти
Начало / Крими / Двама 22-годишни, подкарали коли без книжки, спипа полицията

Двама 22-годишни, подкарали коли без книжки, спипа полицията

полицайШофьорите без книжки са засечени в село Рупци и в Плевен, съобщават от полицията в Плевен. Неправоспособният 22-годишен шофьор от село Рупци подкарал „Опел Астра“, но стигнал само до ограда на частен дом. Водачът е напуснал местопроизшествието, което станало на 13 ноември.  По-късно е открит и е установена самоличостта му. Проверка е изяснила, че той е неправоспособен и е управлявал в едногодишен срок от наказването му за същото деяние с влязло в сила наказателно постановление. Уведомен е районен прокурор в Районна прокуратура – Червен .бряг. Образувано е бързо полицейско производство.

Другият младеж без книжка е засечен на 12 ноември 2014 година около 23:55 часа в град Плевен на площад „Иван Миндиликов“ при проверка на „БМВ“. 22-годишният водач от село Буковлък в момента на проверката е в едногодишен срок от наказание по административен ред за същото деяние с наказателно постановление, влязло в сила на 13 октомври 2014 година. По случая е образувано бързо полицейско производство. Уведомен е дежурен прокурор от Районна прокуратура Плевен. Продължава работа разследващ  полицай.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...