Акценти
Начало / Политика / Двама плевенчани в управлението на Младежкото БСП

Двама плевенчани в управлението на Младежкото БСП

Иван Мандински, който стана заместник-председател по иновации и технологии, и Надежда Мидюрова са плевенските представители в оперативното бюро на Младежкото обединение на БСП. Изборът им стана вчера по време на  първото заседание на новоизбрания Национален съвет на Младежкото обединение в БСП, провело се в Плевен.   Освен избор на ръководни органи бяха сформирани и две комисии: комисия по икономика и социални въпроси и комисия по образование, култура и здравеопазване.   Идеята  е тези комисии е да бъдат публични и да провеждат  заседания си във всички области от страната, като бъдат канени възможно повече млади хора, независимо дали са партийни членове, или не, и където те пряко  да имат възможността  да изразяват отношение, да участват при вземането на решения и изготвянето на конкретни политики. 

 „Така обобщавайки всички предложения, мнения и идеи, ще изготвим конкретни законопроекти, които ще бъдат отстоявани в Народното събрание от заместник-председателя по парламентарна дейност на МО и народен представител  Теодора Халачева. Трябва младите хора да генерират политики, а ние да бъдем изпълнителите им“. Това заяви новоизбраният председател на Младежкото обединение Николай Бериевски.

На форума бяха дискутирани множество актуални политически и организационни проблеми – предстоящите европейски и местни избори, кадровата политика и реализацията на младите хора, инициативи, мероприятия и нови пътища, чрез които младите социалисти да достигнат до по-голяма част от своите връстници в страната ни.

Снимки: БСП-Плевен

 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...