Акценти
Начало / Крими / Двама от Койнаре се простиха с канабиса си

Двама от Койнаре се простиха с канабиса си

оранжерия-канабис

На 2 октомври около 15.30 часа в хода на специализирана полицейска операция  по линия „Превенция и противодействие на криминалните и икономически престъпления“ в парка на град Койнаре е извършена проверка на 16-годишен местен жител. Той доброволно е предал полиетиленово пликче с неправилна форма, съдържащо зелено-кафява суха тревиста маса, информират от полицията в Плевен. По данни на непълнолетния наркотикът е канабис. Веществото е иззето за експертиза. Уведомен е районен прокурор в РП – Червен бряг. По случая е образувано бързо полицейско производство.

В рамките са същата операция около 16.30 часа е проверен имотът на 22-годишен от Койнаре. В двора до входната врата на къщата, в саксия, е открито засадено зелено на цвят растение с височина 77 см. По данни на собственика растението е канабис – то е иззето за експертиза. В паркирин на двора мотоциклет „Вироуд“ с ползвател същият 22-годишен мъж, под седалката в багажното отделение, са открити 5 полиетиленови пликчета, съдържащи кафеникава суха тревиста маса. При направения полеви наркотест веществото е реагирало на канабис. Уведомен е районен прокурор в РП – Червен бряг. По случая е образувано бързо производство.

По двата случая работа продължават разследващи полицаи.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...

Един коментар

  1. Браво!
    А какво става с дилърите на хероин и кокаин?