Акценти
Начало / Крими / Двама ограбиха и пребиха 74-годишен мъж в Кнежа

Двама ограбиха и пребиха 74-годишен мъж в Кнежа

LINEIKA

Двама мъже са ограбили и пребили 74-годишен в град Кнежа, информират от полицията в Плевен. Сигналът за побоя е получен в 18.15 часа в РУП – Кнежа. Той е подаден от 67-годишна жена, съпруга на пострадалия, която информирала, че в двора на дома й двама нанасят побой над съпруга й. Незабавно са изпратени полицаи, които са задържали в близост 27-годишен и 32-годишен, местни жители. Мъжете са разкъсали джоб на връхна дреха на жертвата и са откраднали  208 лева. При обиск на извършителите в 27-годишния са намерени 172 лева, а в съучастника му – 21 лева. Като веществени доказателства са иззети дървени колове.

На потърпевшия са нанесени повърхностни наранявания в областта на главата. Прегледан е в болницата в Кнежа, след което е приведен в хирургично отделение при МБАЛ „Христо Ботев“ град Враца. Извършителите са задържани за 24 часа. Те са направили самопризнания и предстои да бъдат привлечени в качеството на обвиняеми за престъплението. Образувано е незабавно производство. Сезирана е прокуратурата. Работа продължава разследващ полицай.

Прочетете също:

Прокуратурата в Плевен започна разследване за открити 9 млн. къса незаконни цигари на ГКПП Никопол

Под ръководството на Районна прокуратура-Плевен се провежда разследване по досъдебно производство за открито голямо количество ...