Начало / Крими / Двама загинаха при катастрофи в Плевенско

Двама загинаха при катастрофи в Плевенско

Път

Двама души загинаха при катастрофи за ден, информираха от пресцентъра на МВР-Плевен. 29-годишен мъж загина на място при катастрофа на пътя между селата Малчика и Аспарухово.  Той е от град Левски и е пътувал сам.

Инцидентът е станал в 7:05 часа днес.  Движейки се със собствения си лек автомобил „Опел Астра” към село Аспарухово, след десен завой на прав участък, 29-годишният водач е напуснал платното за движение и се е преобърнал в ляво в страни в крайпътна нива. Трупът е приведен за аутопсия. По случая е образувано досъдебно производство.

74-годишна пешеходка загина при катастрофа в Тръстеник тази сутрин в 7:50. При маневра на заден ход товарен автомобил „Фиат Дукато” е блъснал възрастната жена, движещата се в дясно по посока на движението. Жената е от същия град и е загинала на място. Водачът на камиона е 61-годишен от Плевен и има шофьорски стаж зад волана 35 години. Алкотестът му е отрицателен. По случая е образувано досъдебно производство.

.

Прочетете също:

Мъж и жена са задържани за кражба на пари от кутия за дарения в Гулянци

По искане на Районна прокуратура-Плевен, Районен съд-Никопол е определил мярка за неотклонение „Задържане под стража“ ...