Начало / Крими / Двама в болница след две сбивания в Кнежа

Двама в болница след две сбивания в Кнежа

побой

На  12 април около 17:50 часа в РУ МВР – Кнежа е получен сигнал за възникнал побой в град Кнежа в района на парк „Гергана“ между група лица. На място е изпратен автопатрул. Установени са 25-годишен, 47-годишен, и двамата от Кнежа и 22-годишен от град Бяла Слатина. 22-годишният е имал видими следи от насилие. Той е прегледан в ФСМП – Кнежа, където е установено, че има фрактура на долна челюст. Транспортиран е в спешна помощ град Плевен и е настанен в „Челюстно-лицева хирургия“.
Същия ден около 19:15 часа отново е постъпил сигнал за побой на друго лице в град Кнежа на улица „Райна Княгиня“. Установено е, че е пострадал 16-годишен от град Бяла Слатина. С множество охлузни рани в областта на лицето, тялото и ръцете той е транспортиран в ЦСМП – Бяла Слатина. При извършения преглед е установено, му е причинена средна телесна повреда, изразяваща се в фрактура на дясна ръка. По случаите е образувани досъдебни производства за престъпления по чл.129, ал.2 от НК. Задържани за 24 часа са 27-годишен и 32-годишен, и двамата от Кнежа. По първоначална информация дребни междуличностни спречкания са в основата на конфликтите. Изясняват се обстоятелства около престъпленията. Продължава работа разследващ полицай.

Прочетете също:

Мъж и жена са задържани за кражба на пари от кутия за дарения в Гулянци

По искане на Районна прокуратура-Плевен, Районен съд-Никопол е определил мярка за неотклонение „Задържане под стража“ ...