Начало / Култура / Гран При „Принцеса на България“ за талантливата Стефани от Плевен

Гран При „Принцеса на България“ за талантливата Стефани от Плевен

Гран При „Принцеса на България“ и покани за няколко фестивала получи талантливото ни и красиво алрекинче Стефани Славчева – ученичка от 6в клас в ОУ ,,Д-р Петър Берон“. 11-годишната красавица впечатли журито в 8-ия международен конкурс World Festival – Prince & Princess of the World 2019, който се проведе в Албена, информират от НЧ „Съгласие 1869“ – Плевен. Част от фестивала беше и конкурс за звезди, където журито оценяваше таланта на красавиците. Освен че е пяла на състезанието за таланти, Стефани е танцувала и балет. Така печели златен медал и най-голямото отличие – Гран При за цялостното си представяне.

Освен лента, корона и медали, Стефи е получила покана за още конкурси в Латвия, Чехия и Анталия, както и предложения за изяви на многобройните й таланти, които не се изчерпват само с пеенето. Тя танцува балет, свири на пиано, обича да рисува. В натоварения си график вмества английския, отличничка е и в училище.

Стефи пее от почти три години във вокална група „Арлекино” при Народно читалище „Съгласие 1869“ – Плевен. Преди това няма никакъв опит. С вокалния си педагог Анелиия Дечева обаче успяват да постигнат чудеса за това кратко време. Наградите валят една след друга. Още в първия си конкурс, на който се явява почти на шега, печели специалната награда.

В семейството няма музиканти, но пък изцяло подкрепят талантите на Стефи. Засега тя е убедена, че бъдещето й е в пеенето.

 

Прочетете също:

Децата до 14 години ще пътуват с безплатни карти в градския транспорт

От 1 февруари децата до 14 навършени години в Плевен вече ще пътуват безплатно по ...