Начало / Крими / Горящи автомобили в Плевен и Кнежа са гасили огнеборци през почивните дни

Горящи автомобили в Плевен и Кнежа са гасили огнеборци през почивните дни

На 26 май 2018 година в 02:12 часа в Оперативен център при   РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в лек автомобил „БМВ“ в град Плевен на улица“Захари Стоянов“. Причините за инцидента са в процес на установяване. В следствие на пожара има термични поражения по фасадата на жилищен блок и дограма на жилището в непосредствена близост до горящия автомобил на същия адрес, като са опушени стени с площ 20 кв.м., съобщиха от МВР Плевен. Нанесени са поражения и на лек автомобил „Фолксваген Пасат“ – стопен десен стоп. Пожарът е погасен от екип на РС ПБЗН – Плевен.

На 27 май 2018 година в 19:49 часа късо съединение е причина за пожар в движещ се лек автомобил „Рено Клио“ в град Плевен на булевард „Христо Ботев“. До пристигане на екипа пожарът е погасен от водача на автомобила. Унищожено е бордови компютър. Пострадали няма.

На 28 май 2018 година в 03:31 часа в Оперативен център при РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в лек автомобил „Опел Астра” в град Кнежа на улица“Тунджа“. Причината за инцидента е в процес на установяване. Унищожени са заден регистрационен номер, заден ляв стоп; задно панорамно и задно малко ляво стъкло; задна лява гума с джантата. Пожарът е погасен от екип на РС ПБЗН – Кнежа.

Прочетете също:

Децата до 14 години ще пътуват с безплатни карти в градския транспорт

От 1 февруари децата до 14 навършени години в Плевен вече ще пътуват безплатно по ...