Акценти
Начало / Общество / Голяма доза смях за плевенчани с новия проект на Плевенската филхармония – „Романтична рапсодия“

Голяма доза смях за плевенчани с новия проект на Плевенската филхармония – „Романтична рапсодия“

На 8 ноември ще бъде представен новият проект на Плевенска филхармония, комедията на Юлия Манукян „Романтична рапсодия“. Събитието ще се проведе на сцената на зала „Емил Димитров“ на читалище „Съгласия“ от 19 часа. В проекта участват актьорите Димитър Рачков и Соня Ковчезлиева, Аранжиментите са на Георги Милтиядов и Левон Манукян.

Искате ли да видите как се управляват музиканти с дистанционно устройство, как се солира на пишеща машина или колко души могат да свирят на едно виолончело? Попадайки на сериозен концерт, вие ще се заливате от смях, защото оркестърът не е това, което очаквате, а изпълненията му преобръщат представите ви за класическа музика. Реално и виртуално, сериозно и развлекателно, японски технологии и български хумор – всичко това предлага новият проект на Плевенска филхармония и „Levon Manukyan Collegium Musicum“ – концертът-спектакъл „Романтична рапсодия“.

Билети можете да намерите в двата Билетни центъра на Плевенска филхармония в читалище „Съгласие“ и на бул. „Данаил Попов“ 15 от 17 октомври. Билетните каси работят от понеделник до петък от 10.00 до 13.00 ч. и от 15.00 до 18.00 часа.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...