Акценти
Начало / Политика / Големи предизборни мероприятия предвижда ББЦ и в Плевен

Големи предизборни мероприятия предвижда ББЦ и в Плевен

 Община Плевен

5-и октомври ще е решаваща дата за нас и за България. Това каза лидерът на „България без цензура“ и зам.-председател на групата на ЕКР в Европарламента Николай Бареков по време на среща с областните и общинските ръководства на формацията в Северозападна България, информират от пресцентъра на партият. Според него в момента има сериозна вълна към формацията, така че коалицията ще разчита на добър резултат на изборите.

Партията е стабилна, а опитите да бъде отслабена са неуспешни, коментира още лидерът на ББЦ. Предизборната кампания на ББЦ ще бъде позитивна и ще се наблегне на срещи с хората. Началото й ще бъде дадено на стадиона в Стара Загора, тъй е в центъра на България. Големи мероприятия се предвижда да има в Пловдив, Плевен и Северозападна България.

Най-важното, което трябва да се направи след изборите, е да има работни места, коментира Бареков. Ето защо социалните моменти ще са централни в управленската програма на партията и коалицията.

Трябва да се премахнат оковите на бизнеса, задължителна е реформа в правосъдната система и да се приеме законът „Чисти ръце“. Целта, която си е поставила Коалиция ББЦ да удвои резултата от евровота и да постигне 500 хил. гласа е постижима, смятат от партията.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...