Начало / Политика / Годишно отчетно-изборно събрание проведоха от Жени ГЕРБ – Долна Митрополия

Годишно отчетно-изборно събрание проведоха от Жени ГЕРБ – Долна Митрополия

Жени ГЕРБ Долна Митрополия проведоха годишно общинско отчетно-изборно събрание, съобщават от местната структура на партията. Направен бе анализ на работа на дамската структура през последната една година. Даниела Гонкова, областен клубен ръководител на Жени ГЕРБ – Плевен, информира присъстващите, че за една година Жени ГЕРБ – Плевен учредиха структури във всички общини на областта, които работят активно.

„Дамите в цялата област сме генератор на инициативи и мероприятия, ние сме тези, които правим структурите сплотени, защото сме диалогични и отговорни, с чувство за справедливост. Желанието на всички ни е да продължим да работим заедно, да привличаме повече хора с действията и с идеите си. Убедена съм, че ще ще го направим“, заяви на срещата Даниела Гонкова.

На събранието присъства Мирослав Траянов, общински ръководител на ГЕРБ в Долна Митрополия, който подчерта силната роля на жените в организирането и провеждането на редица мероприята на територията на общината, както и активното им участие в предизборните кампании, проведени през последните години.

Жените направиха номинации за общински клубен ръководител и организационен секретар на дамската структура в Долна Митрополия. Предложиха към ръководството да се създаде тричленен съвет, който да работи активно заедно с него в различните населени места на общината.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...