Акценти
Начало / Здравеопазване / Годишните си награди връчва тази вечер фондация „Св. Иван Рилски”

Годишните си награди връчва тази вечер фондация „Св. Иван Рилски”

Годишните си награди за професионалисти в здравеопазването ще връчи тази вечер Фондация „Свети Иван Рилски” – Плевен. Церемонията ще се състои на благотворителен бал в София. Лице на събитието ще е Веско Ешкенази, концертмайстор на Кралски Концертгебау оркестър – Амстердам, на чиито изпълнения ще могат да се насладят гостите на официалната церемония, научихме от д-р Елиза Георгиева, учредител и управител на Фондация „Св. Иван Рилски-Плевен”.

Ще бъдат връчени отличия в девет категории: онкология, онкохирургия, дентална медицина, образна диагностика, психология, пациентска организация, здравна журналистика, благотворителност и приятел на фондацията.  Всеки от наградените ще получи пластиката „Благотворение” на скулптора и живописец Венцислав Василев, изработена специално за годишните награди на Фондация „Св. Иван Рилски – Плевен”.

По време бала ще бъде организиран благотворителен базар, на който ще се предлагат изделия,  изработени и дарени от ученици от плевенското  училище „Д-р Петър Берон“, плевенската художничка Вяра Савова, ръчно изработени гривни от естествени камъни от членове на групата за подкрепа на жени с карцином на гърдата към фодацията. Свои авторски снимки  на благотворителния базар ще предложи и д-р Елиза Георгиева.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...