Акценти
Начало / Последни новини / Глобиха баскетболния „Спартак“ за наплюти съдии

Глобиха баскетболния „Спартак“ за наплюти съдии

На редовното заседание на Дисциплинарно административния съвет към НБЛ след четвъртфиналните плейофни срещи на Националната баскетболна лига-мъже бяха взети решения за налагане на глоби на „Спартак Плевен“.

По доклад на Стефан Станев, ДП на срещата от НБЛ между отборите на БК „Берое“ и БК „Спартак  Плевен“ на 27.04.2016 г. е допуснато техническо нарушение на N7 Величкович, от отбора на „Спартак Плевен”, за което наказва Величкович с глоба в размер на 300 лв.. Това е трето наказание за сезона.

По доклад отново на Стефан Станев в срещата от НБЛ между отборите на БК „Берое“ и БК „Спартак Плевен“ на 02.05.2016 г. са допуснати следните пропуски и нарушения: техническо нарушение на N7 Величкович, от отбора на „Спартак Плевен“ и техническо нарушение на N4 Алексиев, от отбора на БК „Берое“. Величкович е с глоба в размер на 400 лв. и четвърто нарушение за сезона, а Алексиев с глоба в размер на 100 лв. за първо нарушение за сезона.

По доклад на Чавдар Зехиров, ДП на срещата от НБЛ между отборите на БК „Спартак Плевен“ и БК „Берое“ на 29.04.2016 г. са допуснати следните пропуски и нарушения: наплюти са съдиите В.Великов и Сл. Нучев, хвърлена е шапка на терена и  техническо нарушение на N6 А.Секулов, от отбора на „Спартак“ – Плевен. Отборът на „Спартак“ е наказан за това с имуществена санкция в размер на 1500 лв. за наплютия съдия и 100 лв. за хвърлената шапка. Секулов е глобен със 100 лв.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...