Начало / Избори / Местни избори 2019 / Георг Спартански: Гласувам за последователност, предвидимост и прозрачност в правенето на политика

Георг Спартански: Гласувам за последователност, предвидимост и прозрачност в правенето на политика

„Гласувам за това да има последователност, почтеност, предвидимост, публичност и прозрачност в правенето на политика”. Това заяви независимият кандидат за кмет на Плевен Георг Спартански, който даде вота си в 11 часа в секция в Центъра за работа с деца.

„Гласувам срещу нечистоплътни практики, срещу бандитизъм и корпоративен вот, срещу всички тези уродливи явления,  на които за съжаление на всички избори сме свидетели. Срещу всички тях ние масово негодуваме като граждани”, допълни още Спатански и изрази увереност, че „гражданите на Плевен са интелигентни, доказвали са го многократно и днес ще го покажат по един категоричен начин”.

„Денят е хубав, няма предпоставки за отказ от гласуване и всеки, който  счита, че от вота му зависи по-доброто бъдеще и развитие на общината и на държавата, трябва да гласува. Защото  крайно време е да разберем, че ние сме държавата и от  нашия вот зависи как тази държава ще се развива”, беше коментарът на Георг Спартански за избирателната активност към момента.

 

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...