Акценти
Начало / Общество / Георг Спартански встъпи в длъжност официално като кмет на Плевен

Георг Спартански встъпи в длъжност официално като кмет на Плевен

На тържествена церемония в зала „Плевен“ на Областна администрация днес Георг Спартански встъпи официално като кмет на община Плевен. „Изборите минаха и емоциите трябва да са отшумели вече. Нямаме време, защото ни чакат много неща за вършене. Ще се опитам да отстоя това, което съм казал. Съзнавам, че пътят не е лек и ще се опитам да го извървя заедно с гражданите на Плевен. Доколкото на път се тръгва с дружина, декларирам пред плевенската общественост, че ще се опитам този път да го вървим заедно и до край. Няма да деля никой на малки и големи партии, на малко и много представени в Общинския съвет“, заяви новопостъпилият в длъжност кмет на Плевен.

Георг Спартански

„Пътят, който предстои на община Плевен, е за всички нас. Трябва да служим на гражданите както сме се заклели“, допълни още той, като Спартански припомни своите пет „П“, които станаха популярни по време на кампанията му. Новият кмет допълни, че всеки, който усети, че носи непосилен товар на гърба си, по време на това пътуване, е свободен да се разтовари от бремето си и да се отдаде на други занимания, с които ще бъде полезен.

Георг Спартански

„Няма да слугувам и няма да робувам на партийни и политически цветове. Единствените три цвята, на които ще слугувам, са тези на националния флаг“, категоричен бе Спартански. Ще бъда кмет на хората, с хората и за хората, защото съм обещал да дадем на гражданите града, който заслужават и да покажем управление с човешко лице, завърши Георг Спартански.

кметове

След него клетва положиха и новоизбраните кметове на населените места в община Плевен.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...