Акценти
Начало / Политика / Ген. Румен Радев: Българското общество има нужда от решителна промяна

Ген. Румен Радев: Българското общество има нужда от решителна промяна

„Днес, българското общество, повече от всякога има нужда от решителна промяна. Тя трябва да се случи на тези избори за президент на Републиката. Единствената алтернатива на управляващите сме ние – двойката Румен Радев и Илияна Йотова.“ Това заяви кандидатът за президент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП, ген. Румен Радев в Конферентната зала на хотел „Ростов“ в Плевен, където се срещна с членове и симпатизанти на левицата и граждани.

В Плевен ген. Радев бе посрещнат от народния представител Васил Антонов, който е и председател на Областния предизборен щаб на БСП, от Диана Ботева – областен председател и Свилен Атанасов – председател на общинския партиен съвет.
Пред плевенчани генералът бе категоричен, че не може да се примири с това, че България е най-бедната страна в Европа, в която хората живеят мизерно и е загубена социалната им идентичност. „Искаме да знаем истината за това, кой ни доведе до тук. Няма да се страхувам да питам.“. Той подчерта, че заедно с Илияна Йотова ще работят за различна президентска институция, която да се бори за добро партньорство с други държави, ще настоява за защита на границите ни и борба с трафикантите. „Нужна е промяна в политиката по отношение на бежанците. Трябва тяхното присъствие тук да се ограничи до минимум, а центровете да бъдат изведени извън градовете.“.
На срещата присъстваха и много представители на „Авиационната гилдия“ в Плевен, които с огромно вълнение пожелаха успех на кандидат-президентската ни двойка на предстоящите избори. Те споделиха своята убеденост,  познавайки ген. Радев лично, че той е достойният, принципен и авторитетен кандидат за президент, който ще изведе българския народ и държава в правилната посока.

bsp

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...