Начало / Крими / Гараж и автомобили гасиха огнеборците

Гараж и автомобили гасиха огнеборците

На 13 януари при пожар в гараж в село Коиловци са унищожени техника и имущество, информира МВР-Плевен. Сигнал за инцидента е постъпил в 17:49 часа. Предполагаемата причина за произшествието е късо съединение. Пострадали няма.

На 12 януари 2019 година в 11:07 часа в Оперативен център на РДПБЗН-Плевен е съобщено за пожар в лек автомобил „Фолксваген Пасат” в Белене. Причина за инцидента е късо съединение  в ел. инсталация. Засегнат е двигателен отсек. Пожарът е погасен от екип на  РСПБЗН-Белене.

На 14 януари 2019 година в 02:43 часа в Оперативен център на РДПБЗН-Плевен е получен сигнал за горящ автомобил, паркиран в град Плевен в ж.к.„Дружба”. Местопроизшествието е посетено от екип на РДПБЗН-Плевен и Първо РУ-Плевен. След загасяване на огъня е извършен оглед, при който е установено, че по неустановен до момента начин е запален лек автомобил „Рено-Лагуна”. В следствие на пожара са изгорели преден капак, челно стъкло, преден ляв калник, арматурно табло и част от интериора на купето. За изясняване на случая работата продължават служители на Първо РУ-Плевен.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...