Акценти
Начало / Общество / В Червен бряг търсят детегледач по проект

В Червен бряг търсят детегледач по проект

 община-червен-бряг

В Червен бряг търсят детегледач на деца и младежи за Центъра за настаняване от семеен тип. Услугата е по проекта „Това е моята къща”. С кандидатите ще се проведе конкурс по документи и интервю за заемане на длъжността. Желаещите трябва да имат средно образование, предимство е квалификацията „помощник-възпитател”, да притежават умения за работа в екип и да имат психологическа нагласа за работа с деца с увреждания. Необходимите документи са посочени на официалния сайт на Община Червен бряг.

Класирането по документи ще се състои на 28 юли, а събеседването с допуснатите до интервю кандидати ще се проведе на 4 август от 13.00 ч. в 605 стая, 6 етаж в сградата на Общината. Целта на събеседването е да се установи доколко кандидатите познават същността на новоразкриващите се социални услуги, мотивацията и нагласата им  за работа с деца и младежи с различни по вид и тежест увреждания, напускащи специализирани институции.

Документите на кандидатите се приемат от днес, 27 юни, до 26 юли от 09.30 до 16.30 ч. в Центъра за услуги и информация на гражданите в Община Червен бряг. В този срок желаещите кандидати могат да се запознаят с характеристика на длъжността, за която кандидатстват в стая 401 – Община Червен бряг.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...