Начало / Общество / В Червен бряг затварят улици и спират водата заради ремонти

В Червен бряг затварят улици и спират водата заради ремонти

ВиК ремонт

Община Червен бряг уведомява гражданите, че във връзка с изпълнението на проекта „Подобряване и изграждане на инфраструктурата за питейни и отпадъчни води в град Червен бряг по ОПОС 2007-2013” ще се извършват строително-монтажни работи на територията на града. От 9 до 13 юни ще бъде ремонтиран водопровода на ул. „Християнска” – в района на стария гробищен парк. Поради тази причина в квартал 54 ще бъде спряна питейната вода на 10, 11 и 12 юни от 12:00 до 16:00 часа.

Ремонтите ще обхванат и улиците ул. „Тунджа”, „Християнска” – между ул. „Силистра” и ул. „Македония”, което ще наложи спирането на водата на 10 и 11 юни от 10:00 до 17:00 часа.

Изграждането на водопроведния канал продължава по ул. „Яворов”, бул. „Европа”, ул. „Георги Бенковски” – от  ул. „Иво Попович” до ул. „Перник”, и ул. „Отец Паисий” – от ул. „Екзарх Йосиф” до ул. „Цар Асен”. Поради ремонт на водопровода и канала в участък №36-38 ще бъде спряна питейната вода на 10, 11 и 12 юни от 10:00 до 17:00 часа.

В тази връзка временно ще бъде възпрепятствано преминаването на автомобили по горепосочените улици. Община Червен бряг периодично ще уведомява гражданите за районите и улиците, по които ще се извършват строително-монтажните работи.

Прочетете също:

Удължен е срокът за избор на съдебни заседатели за Окръжен и Районен съд – Плевен

Общински съвет – Плевен, взе решение да бъдат удължени сроковете по обявените допълнителни процедури за ...