Акценти
Начало / Общество / В сцена на таланта се превърна детският празник на Клиничния институт за репродуктивна медицина

В сцена на таланта се превърна детският празник на Клиничния институт за репродуктивна медицина

Ин витро център - 1 юни

В сцена на таланта се превърна детският празник на Медицинския център Клиничен институт за репродуктивна медицина „Света Елисавета” – Плевен, който се състоя в Арт центъра по повод 1 юни. В Световния ден на детето залите на най-новата галерия в града се изпълниха с детски усмивки, смях, песни и танци. Десетки жълти балони с усмивки посрещнаха децата и техните родители, дошли от всички краища на страната.

ин витро център

Под един покрив се събраха семейства от различни градове, успели да сбъднат своята мечта – да имат рожба, с помощта на екипа на Центъра.

ин витро - 1 юни

Тържеството започва в 11 часа. Весел клоун провокираше малчуганите да се изявяват на сцената и те го направиха без притеснение. С широко отворени очи децата се дивяха на фокусите, с които ги изненада той. След това желаещите имаха възможност да проявят и други свои качества в различни игри.

Ин витро център - 1 юни

Управителят на Центъра доц. Емилияна Конова приветства гостите, които се умножават всяка година. Тя им благодари, че се отзовават за пети път на поканата на Медицинския център и им пожела и занапред да се срещат, за да се радват на това как децата растат здрави и весели.

Емилияна Конова

Малчуганите получиха подаръци и почерпка с лакомства от организаторите на празника. Всички присъстващи имаха възможност да разгледат и изложба с творбите на участниците в детската занималня на Арт центъра.

Ин витро център - детски празник

Празникът на  Медицинския център е традиционен, като гостите се умножават. От декември 2007 г. са родени близо 700 деца, заченати ин витро в МЦ КИРМ „Св. Елисавета” в Плевен.

ин витро център

ин витро център

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...