Акценти
Начало / Политика / В Славяново подготвят среща с ръководството на МВР –Плевен заради битовата престъпност

В Славяново подготвят среща с ръководството на МВР –Плевен заради битовата престъпност

Владислав Николо Мартин Митев Славяново

Въпроси, свързани с битовата престъпност и с проблемите на земеделските производители поставиха жители на Славяново пред народния представител от ГЕРБ Владислав Николов и председателя на групата съветници от ГЕРБ Плевен Мартин Митев по време на открита им приемна в града.

Поради огромния интерес и наболелите  народният представител Владислав Николов е обещал да организира среща на земеделските производители с министъра на земеделието и храните Десислава Танева. На нея се предвижда министър Танева да даде повече информация на присъстващите за новите програми и условията за кандидатстване по тях.

Народният представител е откликнал и на болката на хората, които сигнализират за набези над частното им имущество и животни, както и за злоупотреби и незаконна сеч. Предстои нова среща с жителите на Славяново, съвместно с ръководството на ОД на МВР Плевен и Държавно горско стопанство. Целта е хората да имат възможност лично да запознаят ръководителите на тези две институции с проблемите, които ги тревожат.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...