Начало / Образование / В Световната седмица по предприемачеството ще се включат 15 детски градини от област Плевен

В Световната седмица по предприемачеството ще се включат 15 детски градини от област Плевен

15 детски градини в област Плевен  ще участват със свои инициативи в Световната седмица по предприемачество, която ще се проведе от 12 до 18 ноември. От Плевен ще се включат детските градини „Дружба”, „Еделвайс”, „Щурче” и „Щастливо детство”. Ще участват още детски градини от Червен бряг, Левски, Кнежа, Горна Митрополия, Тръстеник, Ставерци, Ореховица.

Заедно с представители на местния бизнес, бизнес-консултанти, ментори, ученици, родители, доброволци, гости, представители на местната административна власт и местните общности, ще бъдат проведени открити педагогически ситуации, уроци, инициативи и събития, в рамките на които, всички заедно ще формират предприемачески дух и инициативност и ще провокират децата и учениците към предприемачество и инициативност, каза Албена Тотева, началник на Регионалното управление на образованието – Плевен. .

Тя пожела на всички участници в Световната седмица по предприемачество  успешно представяне, творчески и предприемачески дух и идеи за бъдещето на родния край.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...