Акценти
Начало / Здравеопазване / В Плевен ще се проведе лекция на тема „ Правилно хранене – основен фактор за здравословния растеж и развитие на кърмачето и малкото дете“

В Плевен ще се проведе лекция на тема „ Правилно хранене – основен фактор за здравословния растеж и развитие на кърмачето и малкото дете“

Утре в Макси център – Плевен доктор Галина Тишена ще изнесе ползотворна и полезна лекция на тема „ Правилно хранене – основен фактор за здравословния растеж и развитие на кърмачето и малкото дете“. От Весела Груева, представител на Future Health, всички участници ще разберат, защо е необходимо да съхраняват стволови клетки.

Ценни съвети за кърменето ще даде акушер Милка Донкова, тя ще отговори на различни въпроси, свързани с кърменето, захранването, отбиването и съвместния живот с бебето. Събитието се проведе в рамките на два часа от 10 до 12 часа.

Всички, които посетят събитието ще получат традиционния комплект от списание „9 месеца“, както и още много интересни награди след провеждането на томбола.

Желаещите могат да заявят присъствието си на телефон 0876 181 114 или на e-mail: [email protected]. Лекциите за бъдещи и настоящи родители ще бъдат напълно безплатни.

Повече информация може да получите ТУК.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...