Акценти
Начало / Общество / В Плевен ще се проведе  информационен ден за представяне на нова процедура по ОП „Иновации и конкурентоспособност“  

В Плевен ще се проведе  информационен ден за представяне на нова процедура по ОП „Иновации и конкурентоспособност“  

Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност”, в качеството си на Управляващ орган на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност” 2014-2020, организира информационна кампания за представяне на процедура „Подкрепа за пилотни и демонстрационни инициативи за ефективно използване на ресурсите“  по Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020.

Кампанията ще се проведе в периода от 16 до 25 януари 2018 г.

В рамките на информационните дни експерти от Главна дирекция „Европейски фондове за конкурентоспособност” ще представят процедурите пред заинтересованите страни в градовете Варна, Вeлико Търново, Плевен, Стара Загора, Пловдив и София.

Информационният ден в Плевен ще се проведе на 8 януари, в зала на х-л „Ростов“ от 10 до 12 часа, съобщиха от Областният информационен център в Плевен.

Допълнителна информация относно процедура „Подкрепа за пилотни и демонстрационни инициативи за ефективно използване на ресурсите“ е публикувана на интернет страницата на Управляващия орган: www.opic.bg.

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...