Акценти
Начало / Любопитно / В Плевен представят специалиста по паранормални явления Стамен Стаменов

В Плевен представят специалиста по паранормални явления Стамен Стаменов

Стамен Стаменов

Специалистът по паранормални явления Стамен Стаменов ще гостува в Плевен. Срещата с публика ще се състои на 17 юли от 16,30 часа в ХГ Дарение „Колекция Светлин Русев”. Организатор на проявата е книжарница „Малкият принц“.

Стамен Стаменов е дипломиран физик и специалист по паранормални явления и парапсихология. Най-известният уфолог у нас е завършил авиационно въоръжение и ракетна техника във Висшето военновъздушно училище в Долна Митрополия и Автоматика и телемеханика във ВМЕИ, сега Технически университет. През 1986 г., когато се запознава с първите екстрасенси, захвърля всичките си дипломи. Създава клуб, който изучава съществуването на извънземен разум. От години се занимава със свръхестествени явления и провежда тестове на хора с феноменални способности.

Бил е вариететен артист. През 2006 г. в Холивуд взема голямата награда в “Америка търси талант” като единственият в света, който свири на собствените си зъби. Обявен е за феномен. След това получава “зелена карта” и остава за 2 години и 8 месеца в Америка, където работи като лектор. Избран е за председател на Международната асоциация на феномените в Бруклин и за член на Международната ноосферна организация. Председател е на Международната асоциация “Феномени”.

Стаменов твърди, че враждебни сили на човечеството контролират земните блага. Те имат подземни градове и чудовищна апаратура, с която облъчват хората. На тях име е необходима българската земя, но без нас. Витоша е прокопана отдолу от древни цивилизации и от извънземни сили, а под София има 15 км подземни тунели, които позволява на враждебните пришълци да облъчват българите с генератори, твърди уфологът.

Прочетете също:

Ден на дъвката е днес

На 23 септември през 1848 г. американецът Джон Къртис произвежда в дома си бонбон от ...