Акценти
Начало / Общество / В Плевен монтират преместваемите информационни табла

В Плевен монтират преместваемите информационни табла

 Новите пет преместваеми информационни табла, на които ще може да се поставят агитационни предизборни материали, ще бъдат монтирани по предварително определените им места в Плевен до края на деня.

 Таблата ще бъдат на пл. „Възраждане” /алеята към Военния клуб/, пл. „Стефан Стамболов” /зелената площ до билборда при Улицата на цветята/, ул. „Цар Самуил”№138 / до магазин „Лайф”, IX-ти квартал/, жк „Сторгозия” /пред магазин „Т-маркет”/ и в жк „Дружба” /пазара на първата спирка на градски транспорт/.

Конструкцията е лесно разглобяема и сглобяема, с тегло (сглобена) около 100 кг. Предвидени са и два бетонови постамента (стойки) за всяко информационно табло, за да могат да се поставят на различни повърхности. Тяхното тегло не е включено в това на конструкцията. Нейната височина е 2.50 м /включително постамента/, а ширината е 2.30 м. Предвидено е място за общо 18 плаката или афиша, които ще могат да се поставят двустранно.

 Идеята на ръководството на Община Плевен е конструкциите да се ползват и за други дейности, свързани с реклама на различни по вид събития. Отделно от новите пет табла, в рамките на града за рекламни цели има 37 афишни колонки.

 Кметът Георг Спартански излезе с апел към партиите, коалициите и инициативните комитети, които участват в предизборната кампания, да разлепват агитационни материали само и единствено на определените за тази цел места.

 

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...