Акценти
Начало / Образование / В ОУ „Св. Климент Охридски” посрещат Свети Валентин с поредица прояви

В ОУ „Св. Климент Охридски” посрещат Свети Валентин с поредица прояви

свети валентинВ ОУ „Св. Климент Охридски” в Плевен са посветили цялата седмица на предстоящия Световен ден на влюбените – Свети Валентин.

Предвидените мероприятия започнаха днес с беседа  час на класния ръководител в осмите класове. Тя беше изнесена от м.с. Галина Георгиева на тема „Предпазване от нежелана бременност и полово-преносими болести“

На 10 феврурари в училището ще бъде открита изложба рисунки, в която са включени най-добрите от предварително обявен конкурс в училището. А в часовете по изобразително изкуство в 7-ми и 8-ми клас ще бъдат изработени картички и валентинки,които ще бъдат подарени на учениците и педагогическия персонал.

Ученичките Мария Данаилова и Наталия Цветанова от 8 клас са изготвили презентации за празника, които ще бъдат представени пред учениците и изпратени в РЗИ-Плевен.

По повод празника в училището е оформен, в който е поставена кутия за пожелания.

В часовете по СИП „Здравно образование“ с преподавател Ивелина Стоянова ще бъдат изработени постери и оформен кът на тема „Алкохолът-усмихнатият враг на човека“.

Всички мероприятията по повод Свети Валентин в ОУ „Св.Климент Охридски” са организирани от м.с. Галина Георгиева със съдействието на Нери Асенова-учител по изобразително изкуство и училищен психолог.

Прочетете също:

Образователни игри и творчески занимания за децата в РИМ – Плевен

 Регионален исторически музей – Плевен  и тази година ще организира  инициативата „Лято в музея”, която ...