Акценти
Начало / Общество / В община Белене организират конкурс за изработване на коледна картичка и коледна украса

В община Белене организират конкурс за изработване на коледна картичка и коледна украса

 

Община Белене и „Екоколект“ организират конкурс за изработване на коледна картичка и коледна украса. В конкурса могат да участват ученици от първи до седми клас от училищата на територията на община Белене.

Коледните картички и коледните украси трябва да бъдат изработени от природни и/или екологични (рециклирани) материали. Те трябва  да съдържат и коледно пожелание. Всеки участник трябва да напише към всеки продукт името си, класът и училището в което учи.

Конкурсните предмети ще бъдат приемани от Румяна Кондрова в сградата на Община Белене, стая №17, като краения  срок за записване е 12 декември.

Представените за конкурса предмети ще бъдат оценени от комисия, съставена от представители на „Екоколект“ и Община Белене. Победителите в конкурса ще бъдат обявени и наградени в края на 20 декември  от 10.00 часа на Коледния празник. Снимки на най-добрите предмети ще бъдат публикувани в сайтовете на Община Белене и „Екоколект“.

Повече информация можете да получите на тел. 02/ 971 13 47 или 0658/3 10 61, вътр.117; на сайта: www.ecocollect.bg и [email protected]

Прочетете също:

Община Плевен подписа с МРРБ споразумения за финансиране на три инфраструктурни проекта

Кметът на Община Плевен д-р Валентин Христов подписа с Министерството на регионалното развитие и благоустройството ...