Акценти
Начало / Политика / В Никопол хората притеснени от възможни наводнения напролет

В Никопол хората притеснени от възможни наводнения напролет

Никопол Владислав Николов

Безработицата, която е тежък проблем за община Никопол от години, проблемът с тежкото финансово състояние на болницата в града и възможностите за нейното съхраняване и съживяване, са сред повдигнатите проблеми от жителите на община Никопол, които се възползваха от възможността за среща с народния представител от ГЕРБ Владислав Николов, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ в Плевен. Посетилите приемната на депутата не подминаха и притеснението от възможни наводнения, очаквани тази пролет, както и възобновилото се свлачище. Не на последно място много от кметовете на населени места попитаха за възможностите до селата да достигнат евросредства, защото наблюденията им са, че те са забравени, както от общинската администрация, така и от държавата.

Заедно с народния представител бяха и общинските съветници от ГЕРБ в Никопол д-р Валерий Желязков, Красимир Халов и Надка Димитрова.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...