Акценти
Начало / Крими / В Буковлък горя товарен Опел

В Буковлък горя товарен Опел

На 31 януари 2018 година в 04.35 часа от телефон 112 е постъпил сигнал, че в двора на частен имот в село Буковлък гори товарен автомобил „Опел Виваро“, информира МВР-Плевен.  На място са изпратени автопатрул при Първо РУ – Плевен, който констатира, че собственикът си е изгасил сам автомобила. В следствие на пожара е обгоряла част от боята на преден десен калник и пластмасова декоративна решетка под предно обзорно стъкло. Незначителни са материални щети. Уведомен е дежурен прокурор. Продължава работа за изясняване на обстоятелствата около инцидента.

На 30 януари 2018 година огнеборци са гасили запалени контейнери и отпадъци. Човешка небрежност е станала причина за запалването на отпадъци в контейнери в с. Ясен, Индустриална зона на гр. Левски и в Червен бряг на улица „Отец Паисий“, както и на сухи треви в землището на гр. Белене.

На 30 януари в 08:10 часа служители от РС ПБЗН – Плевен са оказали съдействие на самокатастрофирал лек автомобил „Фолксваген Пасат 4“ в гр. Плевен жк. Сторгозия. В 08:26 часа също са помогнали на водача на самокатастрофирал лек автомобил „Ауди А4“ на пътя гр. Плевен – село Радишево.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...