Акценти
Начало / Политика / В Брестовец имат ремонтиран клуб за пенсионери и инвалиди

В Брестовец имат ремонтиран клуб за пенсионери и инвалиди

Кметът на Плевен проф. д-р Димитър Стойков и председателят на Общински съвет – Плевен Дарин Ангелов прерязаха лентата на клуба за пенсионери и инвалиди в село Брестовец. В истински празник за хората се превърна откриването на клуба. Помещението се намира в сградата на читалището и е изцяло ремонтирано и съобразено с целта, за която ще се използва. Разкриването на клуб на пенсионерите и инвалидите е поредният изпълнен ангажимент на кмета Радослав Петров към жителите на Брестовец. Той обаче подчерта, че без категоричната подкрепа от страна на кмета на Община Плевен тази придобивка нямаше да бъде факт.
Лентата на клуба прерязаха проф. Стойков и председателят на ОбС Дарин Ангелов. Плевенският градоначалник пожела на хората да бъдат все така инициативни и енергични. „Нека този клуб бъде не само място за срещи и разговори, а и поле за изява на вашите таланти”, каза кметът на Плевен. Той подари на клуба плазмен телевизор, а от ГЕРБ – Плевен приятно изненадаха възрастните хора с компютърна конфигурация и кафемашина. За онези, чиито деца са в чужбина, този подарък бе особено ценен, защото ще им даде възможност да общуват с близките свободно.
На събитието присъстваха областният управител Ралица Добрева, зам.-кметът на Плевен Дамянка Владимирова и общинските съветници Мартин Митев, Даниела Гонкова, Диана Данова и Пенчо Дреновски.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...