Акценти
Начало / Икономика / Възможност за работа: Набират персонал за луксозни хотели в Германия

Възможност за работа: Набират персонал за луксозни хотели в Германия

сервитьор ученикНай-големият увеселителен парк в Германия набира работници в сферата на хотелиерството и ресторантьорството, съобщават от Агенцията по заетостта.

За трета поредна година Агенция по заетостта посредничи, в партньорство с германската Централа за международно и специализирано посредничество, на „Европа парк” в град Руст, Германия.

Това е най-големият увеселителен атракцион в Германия и предлага интересни и перспективни възможности за работа в нов 4-звезден луксозен хотел.

Най-много кандидати се търсят за специалностите готвач, младши готвач, келнери, бармани и помощник-бармани.

Кандидатите трябва да владеят немски език на много добро ниво. Изисква се образование/обучение в сферата на хотелиерството и ресторантьорството, респективно опит по обявените професии.

Подробна информация за работните места – основните компетентности и умения, които трябва да притежават кандидатите, както и изискванията за всяка отделна позиция и условията за работа и живот, предлагани от работодателя, можете на разгледате на българския EURES сайт www.eures.bg в рубриката „Работни места“.

Крайният срок за подаване на документи е до 29 януари 2015 г. Одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени за провеждане на интервю.

Избраните кандидати ще започнат работа от 16 март 2015 г. или по договаряне.

Прочетете също:

Над 5 млн. лева постъпления очаква Община Плевен от управлението на общинските имоти през 2023 г.

С 30 гласа „за“, 8 „въздържал се“, против – няма, Общинският съвет на Плевен прие ...