Акценти
Начало / Култура / Възможност за изява на майсторите на компютърната рисунка и колаж

Възможност за изява на майсторите на компютърната рисунка и колаж

За осми път Хасково ще бъде домакин на Международния конкурс за компютърна рисунка и колаж „Творчество без граници“. Конкурсът се провежда под патронажа на евродепутата Мария Габриел.

Организаторите Фондация „Еврика”, Образцово народно читалище  „Заря-1858″ Хасково и компютърна школа „Вале“ канят всеки, който е провокиран от темата и от желанието си да бъде художник с магическата четка на бъдещето  да участва със своите творби. „Потопете се в магията на компютърната графика и живопис, нарисувайте вашите надежди, настроения и чувства, покажете красотата на нашата земя и на човешките взаимоотношения”, приканват организаторите.

Право на участие в конкурса имат ученици и младежи на възраст от 4 до 27 години. Всеки може да участва с 1 своя творба във всяка категория – рисунка или колаж.

Крайният срок за получаване на творбите е ​12 април 2017 година.

Церемонията по награждаване на победителите ще се проведе на 5 май 2017 г. (петък) от 18.00 часа в Сградата на Образцово народно читалище „Заря – 1858“ – Хасково при откриването на изложба с творби на участниците.

Повече за статута на конкурса можете да прочетете на следния web site:

http://kshvalecompetition.weebly.com/

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...