Акценти
Начало / Икономика / Възможности за участие в международни изложения представят пред плевенския бизнес

Възможности за участие в международни изложения представят пред плевенския бизнес

областна администрация

Как могат да участват  в специализирани международни изложби и панаири, в бизнес мисии в държави от Европейския съюз и в трети страни ще представят в Плевен експерти от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия. Представителите на плевенския бизнес ще научат как могат да се регистрират и да получават информация от разработения Национален експортен портал.

Информационната среща ще се проведе на 27 март от 10 часа в зала „Плевен” в Областната администрация. Тя се организира по проект „Насърчаване на интернационализацията на българските предприятия”, реализиран от  Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия.

Проектът се финансира от Европейския фонд за регионално развитие чрез Оперативна програма „Развитие на конкурентоспособността на българската икономика”. Неговата цел  е укрепване и разширяване на присъствието на българските предприятия на европейските и световните пазари, както и ефективно използване на предимствата на европейския пазар от българските компании.

Прочетете също:

Над 5 млн. лева постъпления очаква Община Плевен от управлението на общинските имоти през 2023 г.

С 30 гласа „за“, 8 „въздържал се“, против – няма, Общинският съвет на Плевен прие ...