Начало / Образование / Второ място от национално състезание за учениците от ПГ по туризъм в Плевен

Второ място от национално състезание за учениците от ПГ по туризъм в Плевен

На 02.12.2016г. се проведе четвърто национално ученическо състезание по банкиране – „Моят първи бизнес кредит“ към катедра „Финанси и кредит”в СА „Д.А. Ценов” Свищов.Партньори на състезанието бяха 5 от най-големите банки от България и Европа- банка ДСК, Обединена Българска Банка ,Общинска банка, Райфайзен банк и Уни Кредит Булбанк. В състезанието участваха 230 ученици и около 40 ръководители,  което е рекорд за този вид състезания в СА „Д.А. Ценов” Свищов .Участници бяха училища от цяла Българи от градовете  Плевен,София,Враца,Пловдив,Бургас,Силистра,Кнежа и други . Групите на участниците  във форума бяха 46. В състезанието участваха и ученици от ПГ по туризъм „Алеко Константинов”град Плевен. Те бяха разпределени към четири от обща 5 възможни места за участие.

 Ученикът Любомир Лаков от 12 А клас участва във форума на Общинска банка, получавайки от ментори и банкери отзиви за най-добра презентация и добри лидерски умения. Мариела Богданова- ученикчка  от 12 Б клас  и Магдалена Петрова – ученичка от  11 А клас,  участваха във форума на Уни Кредит Булбанк с добри отзиви от преподаватели и ментори за отлични идеи и презентационни умения. Добромир Дончев от 12 А клас и Йоана Крумова – ученичка от 12 Б клас,  участваха във форума на Райфайзен банк с отзиви за добра работа в екип и добри презентации.

Викторият Христова участва във форума на Обединена Българска Банка с отзиви за добро представяне и отлична работа в екип.

Възпитаници на ПГ по туризъм”Алеко Константинов”Плевен получиха сертификати за участие и писма от  Проф.д-р Андрей Захариев за това че са приети в СА „Д.А. Ценов” Свищов.

Прочетете също:

Децата до 14 години ще пътуват с безплатни карти в градския транспорт

От 1 февруари децата до 14 навършени години в Плевен вече ще пътуват безплатно по ...