Акценти
Начало / Образование / Второкласничка от СУ „Крум Попов” – Левски  получи сертификат от БАН

Второкласничка от СУ „Крум Попов” – Левски  получи сертификат от БАН

Симона Стефанова , ученичка от II „ а”клас  на  СУ „Крум Попов”град Левски,  получи сертификат от БАН за участието си в математическия турнир „Черноризец храбър”.

Днес в актовата зала на училището директорът Валентина Дженева връчи уникалната награда на малката математичка. Постиженията на Симона са гордост за цялата училищна общност ,каза г-жа Дженева  с благодарност за всеотдайността и подкрепата на родители и  учители.

Любена Стоилкова, ученичка във втори клас и  Йоана Красимирова, ученичка в първи клас на СУ „Крум Попов” получиха грамоти за отличното си представяне в областния кръг на Националния конкурс за детска рисунка „Рисувам за децата на Европа”. Рисунките им ще  участват във финалния кръг на конкурса. Благодарствени адреси  от името на Началника на РУО – Плевен  и от името на директора на училището получиха днес семействата и учителите на отличените деца.

„За нас е удоволствие да бъдем част от успехите на своите ученици , които помагат за издигане авторитета на нашето училище”, каза Валентина Дженева и пожела нови постижения за радост и гордост на всички.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...