Начало / Здравеопазване / Втора дискусия на тема „Плевен – Европейски здравен център на Балканите” предстои в града ни

Втора дискусия на тема „Плевен – Европейски здравен център на Балканите” предстои в града ни

Втора дискусия и пресконференция на тема „Плевен – Европейски здравен център на Балканите” ще се проведе в града ни на 12 октомври. Тя ще се състои от 10.30 ч. в зала „Гена Димитрова”, информират организаторите. Събитието е инициатива на гражданска мрежа от 8 плевенски неправителствени организации, които споделят обща загриженост и отговорност за социалното и икономическо развитие на града и региона и се реализира с помощта на Института за регионални и международни изследвания – гр. София.
Пред участниците ще бъде представена концепция на иновативен модел за постигане на икономически и социален просперитет на Плевен и региона чрез разширяване, развитие и пълноценно използване на натрупаните значителни ресурси в сферата на здравеопазването.
За участие в дискусията са поканени по двама представители на всички политически партии и коалиции, регистрирани за участие в изборите за общински съветници и кметове – 2015– съответно кандидат за кмет на Община Плевен и кандидат за общински съветник, упълномощени да подпишат приложеното Рамково споразумение за сътрудничество.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...