Акценти
Начало / Общество / Всичко за сватбения ритуал под един покрив

Всичко за сватбения ритуал под един покрив

Малко преди началото на активния сезон на сватбите в търговски център „Макси” за първи път в Плевен ще бъдеорганизирано Сватбено изложение. В два последователни дни – 18 и 19 февруари, два етажа от търговския център ще бъдат завладени от булченски рокли, костюми, бижута, кристални чаши и всичко останало, свързано с най-вълнувщия ден в живота на едно семейство.

„Подготовката и организацията на едно такова важно събитие като сватбата почти винаги се превръща в тежък и изтощителен процес, който може да помрачи сериозно настроението. Затова нашата основна идея беше да съберем под един покрив всичко необходимо за организирането на най-добрата сватба”, обясни Ива Петрова, управител на търговски център „Макси”.

На 20 изложбени щанда  ще бъдат представени сватбени агенции от Плевен, производители на булченски рокли и официални облекла, сладкари – производители на ритуални торти  от Плевен и Ловеч, студия за красота. Посетителите ще могат да видят разнообразни покани за сватби, различни декорации, както и да се запознаят  възможности за фото и видеозаснемане на паметното събитие, вариантите за озвучаване на сватбеното тържество.

Организаторите са предвидили интересна  програма, включваща демонстрация на официален грим и прически, както и украса за автомобил.

Идеята на организаторите е Сватбеното изложение да стане ежегодно и да бъде представяно и в близките по-големи градове, като Ловеч и Троян.

Прочетете също:

Започва първата за годината обработка срещу кърлежи и бълхи

Третиране на тревни площи срещу кърлежи (дезакаризация) и бълхи (дезинсекция) ще се извърши при благоприятни ...