Акценти
Начало / Последни новини / Връчиха отличията на най-точните стрелци в Републиканския турнир по стрелба

Връчиха отличията на най-точните стрелци в Републиканския турнир по стрелба

Заместник директорът на ОД на МВР – Плевен комисар Стоян Стоянов и главен инспектор Атанас Кършев от Министерство на младежта и спорта за Плевен и Ловеч връчиха купите и грамотите на победителите в Репуликанския турнир по стрелба с пистолет за служители на МВР „Величко Величков“. В спортната надпревара участваха 17 отбора на  служители от СДВР, София – област, Областните дирекции на МВР Враца, Габрово, Велико Търново, Русе, Кърджали, Пазарджик, Пловдив, Благоевград, Перник, Плевен, Главните дирекции „Пожарна безопасност и защита на населението“, „Жандармерия“, „Гранична полиция“, Академия на МВР,  Център за специализация и професионална подготовка – Пазарджик, дирекция „Изпълнение на наказанията“ – София и затвор в град Пазарджик към Министерство на правосъдието.
Отличниците в комплексното класиране са стрелците на Академия на МВР, втори са Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, а трети – ОДМВР – Благоевград.

стрелба турнир
В отборното класиране за мъже водачи са от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“, следвани от Габрово и Благоевград. При жените отборво първенци са от Академия на МВР, втори са Пловдив, а трети са представителите на Плевен.
В индивидуалната надпревара пръв е Любомир Любенов от СДВР, втори е Момчил Петков от ОДМВР Благоевград, трети – Николай Стефанов – Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“. При жените първа е Мироцвета Лалева от Академия на МВР, втора – Катя Василева – ОДМВР – Враца и трета – Марина Кючукова – СДВР.

снимки: ОДМВР Плевен

 

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...