Начало / Общество / Временно ограничение на движението на автомобили в деня на изборите в Плевен

Временно ограничение на движението на автомобили в деня на изборите в Плевен

Временно ще бъде ограничено движението на автомобили в Плевен за нормалното провеждане на изборите за общински съветници и кметове в Република България на 27 октомври 2019 година, информира МВР-Плевен.

Целият наличен състав на „Пътна полиция“ при ОДМВР – Плевен е организиран за обезпечаване на всички мероприятия за изборния процес. На всички изходи от големите населени места в областта, както и на пътните възли, където има особено натоварен трафик, ще има полицейско присъствие за регулиране и подпомагане на движението.

С цел недопускане нарушаването на обществения ред, осигуряване безопасност на движението и нормалното провеждане на изборите за общински съветници и кметове в Република България на 27 октомври 2019 година временно се ограничава движението, спирането и паркирането на автомобили в Плевен от 20 часа на 27 октомври 2019 година до 8 часа на 28 октомври по улица „Димитър Константинов” в отсечката от кръстовището на улица „Св. Св. Кирил и Методий” до улица „Стоян Заимов“ и улица „Сан Стефано“. Ограничението засяга и улица „Св. Св. Кирил и Методий“ в отсечката от улица „Димитър Константинов“ до улица „Патриарх Евтимий“ /при възникнала необходимост/.

Само тролейбуси и автобуси ще осигуряват нормалното придвижване на плевенчани.

Настояваме шофьорите на таксита да не паркират на стоянките в посочения участък.

Извиняваме се на плевенчани за създаденото неудобство и предварително благодарим за разбирането!

Прочетете също:

В ОУ „Васил Левски” в Плевен почетоха паметта на патрона си

Пред  паметника на Васил Левски в двора на едноименното училището в Плевен днес се проведе ...