Начало / Последни новини / Волейболен турнир „140 години Освобождение“ организира ВК Спартак 1996 /Плевен/

Волейболен турнир „140 години Освобождение“ организира ВК Спартак 1996 /Плевен/

Волейболен турнир „140 години Освобождение“ ще се проведе на 17 октомври /вторник/ в Плевен. Домакинът – Волейболен клуб Спартак 1996 /Плевен/, организира и финансира състезанието. То ще се проведе в зала „Спартак“ и в него ще вземат участие четири отбора за девойки младша възраст – ВК Олимпиец /Плевен/ с треньор Стефка Великова, Павликени, Горна Оряховица и Спартак 1996 /Плевен/ с треньор Виолета Антонова. Регламентът предвижда двубои всеки срещу всеки, като заключителната среща ще е между плевенските формации – Спартак 1996 и Олимпиец.

Турнирът започва в 9:30 часа. След изиграването на първите два мача, четирите отбора ще посетят Панорама „Плевенска епопея 1877 г.“. След това турнира продължава с останалите четири двубоя. Крайното класиране ще бъде определено по сбора от спечелените точки и геймовата разлика.

Независимо от него и четирите отбора ще бъдат наградени с купи.

„Основните цели на турнира са популяризиране на волейбола сред подрастващите и създаване на приятелства между състезателките, въпреки че защитават честта на различни клубове. Нека израстват със съзнанието, че съперничеството е на терена, но приятелството остава за цял живот. Каним всички желаещи да наблюдават срещите. Входът е безплатен“, поясни Виолета Антонова.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...