Начало / Култура / Вокална група „Арлекино” и Хайгашод Агасян сътвориха истински музикален празник

Вокална група „Арлекино” и Хайгашод Агасян сътвориха истински музикален празник

Близо час продължи концертът спектакъл на вокална група „Арлекино” и Хайгашод Агасян, с който беше представен премиерно новият диск на арлекинчетата. Музикалният празник бе част от програмата, с която читалище „Съгласие 1869” отбелязва 150-годишен юбилей.

Талантливите арлекинчета, техният художествен ръководител Виолета Боянова и вокалният педагог Анелия Дечева, с приятелската подкрепа на Хайгашод Агасян поднесоха на публиката един професионално подготвен спектакъл.  В него прозвучаха всичките 10 песни, включени в диска „Планета на мечтите”. На финала на концерта разбира се прозвуча песента, дала името на диска. Тя бе посрещната с бурното одобрение на публиката.

Край на празника сложи специално създадената за юбилея на читалището песен „На Плевен с любов”, която запяха всички в залата.

В реализирането на албума „Планета на мечтите“ са участвали музикантите Георги Милтиядов, Максим Горанов, Мариян Георгиев, Лора Табакова. Записът е направен в студиото на Максим Горанов, продуцент на диска е читалище „Съгласие 1869“.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...