Начало / Политика / Владислав Николов: Отцепници в плевенската организация на ГЕРБ няма

Владислав Николов: Отцепници в плевенската организация на ГЕРБ няма

„На местно ниво, в плевенската организация на партия ГЕРБ, отцепници няма. Всички приказки като цяло са по-скоро спекулация, защото част от тези, които напускат, са изключени от партия ГЕРБ по определени причини”, така народният представител от Плевен Владислав Николов коментира излязла в национални медии информация за напускане на членове с идеята да сформират нова политическа организация.

По думите на Николов, такива новини се тиражират през определен период от време от пет човека, които са давали ултиматуми на ръководството. „При нас се влиза и се напуска доброволно, на който не му харесва начина на ръководство – подава заявление и напуска”, допълни депутатът. Той беше категоричен, че както общинската, така и областната организация на ГЕРБ в Плевенско стоят изцяло зад ръководството в лицето на Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Изпълнителната комисия. А на въпрос има ли в Плевенско случай на изключени членове заради отстъпление от основните принципи на партията, Владислав Николов отговори, че на този етап изключени с такива мотиви и по този начин няма.

Народният представител беше категоричен и че няма информация депутати да са напуснали парламентарната група на партията.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...

Един коментар

  1. А ИВЕЛИН НИКОЛОВ ЗАЩО ГО НАТИРИХТЕ И НЕ ГО БРОИТЕ . САМО ВИ ЧАКА