Акценти
Начало / Политика / Владислав Николов е новият областен координатор на ГЕРБ – Плевен

Владислав Николов е новият областен координатор на ГЕРБ – Плевен

Владислав Николов

С решение на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ за Областен координатор на ГЕРБ – Плевен е утвърден Владислав Николов, народен представител от ГЕРБ. Досегашният областен координатор – Иван Новкиришки, е освободен, след подадено заявление от негова страна.

Това стана ясно на срещата на зам.-председателя на ГЕРБ – Цветан Цветанов с областното ръководство на ГЕРБ – Плевен и общинските структури на партията от областта. Срещата се проведе вчера вечерта в зала  „Катя Попова“  в Плевен. Заедно с него бяха народните представители от 15-ти многомандатен избирателен район Цецка Цачева, Пламен Тачев и Владислав Николов.

На срещата Цветанов е направил анализ на политическата ситуация в страната, като по думите му народните представители и кметовете на ГЕРБ „са подложени на атаки от страна на сегашното управление на тройната коалиция”. Кметовете са притиснати много силно, като целта на управляващите е да се откажат сами, е бил неговият коментар.

Прочетете също:

Депутати от ДБ с приемна днес в Плевен

Народните представители Албена Симеонова, Стоян Михалев, Владислав Панев, издигнати от „Демократична България“ днес, 14 ноември,  ...