Начало / Общество / Вицепрезидентът Маргарита Попова ще посети град Левски

Вицепрезидентът Маргарита Попова ще посети град Левски

margarita-popovaНа 7 октомври вицепрезидентът Маргарита Попова ще посети град Левски. Посещението е  по повод концерт на Израелски младежки оркестър и хор в града, който се провежда под патронажа на Маргарита Попова и Н.Пр. Шаул Камиса Раз – посланик на  Израел в България. Изявата е  организирана от Израелско-българският институт в сътрудничество с кмета на Петах Тиква – Ицик Браверман, информират от общинската администрация в Левски.

Концертът е в чест на българските пожарникари и главен комисар Николай Николов за ангажирането им в спасителна операция по време на пожара в израелската планина „Кармел” през месец декември 2010 г.

Събитието е по идея на Яков Джераси и Менаше Рагив  и се осъществява с  подкрепата на посолството на Израел в София, Община Левски и др.

 Програмата  на Вицепрезидента предвижда още посещение в Центъра за обществена подкрепа и в ЦДГ”Слънце”. Маргарита Попова ще се срещне също с младежи от град Левски и ще присъства на репетиция на Фолклорна формация”Северняшка огърлица”. В програмата е предвидено още посещение на музея на Георги Парцалев  и концерта на Младежкия симфоничен оркестър и хор от Израел.

 

Прочетете също:

Удължен е срокът за избор на съдебни заседатели за Окръжен и Районен съд – Плевен

Общински съвет – Плевен, взе решение да бъдат удължени сроковете по обявените допълнителни процедури за ...