Начало / Общество / Вицепрезидентът Маргарита Попова – с внимание към хората в град Левски

Вицепрезидентът Маргарита Попова – с внимание към хората в град Левски

Маргарита Попова Левски (2)

Вицепрезидентът Маргарита Попова идва за  първи път в Левски, но за краткото време на своето посещение успя с добра дума  и внимание да се срещне и разговаря с  децата  и младежте, с хората в Левски.

В центъра за обществена подкрепа  вицепрезидентът и екипът, сред който беше и съветникаът на президента на Републиката по култура, духовно развитие и национална идентичност- Ирина Гъркова  се запознаха с дейността на центъра. Тя беше представена от Снежина Любенова, педагог и психолог и социалния работник Даниела Драгова. Гостите получиха сувенири от доброволци от  СОУ”К.Попов”в Левски.

P1370139

Емоционална беше срещата и с младите таланти от Фолклорна формация „Северняшка огърлица” с ръководител Мариета Аспарухова. Децата бяха щастливи да разкажат и покажат своите успехи с песните и отличията си.

Директорът на ЦДГ „Слънце” Наталия Христанова и деца от детската  градина посрещнаха топло гостите и им подариха  с радост бонбонени цветя , песни и танци. А Маргарита Попова подари книжки  на децата.

P1130834

В музей „Г.Парцалев”, където витае духът на именития ни съгражданин, се проведе  разговор за културната  и национална ни памет и идентичност и за  необходимостта  те заемат достойно място   в живота на българина днес.

P1370208

Аз съм много впечатлена от вашия град,  каза вицепрезидентът Маргарита Попова на срещата с младите хора в Левски в заседателната зала на Общината и отчете заслугата за това на  кмета на Общината и всички съпричастни на идеята градът да стане по-добро място за живеене.

„Хората искат внимание , трябва да се обичаме и ще намерим верният път” ,беше  духовното послание  на този ден.

Материалът е предоставен от Община Левски

 

Прочетете също:

Удължен е срокът за избор на съдебни заседатели за Окръжен и Районен съд – Плевен

Общински съвет – Плевен, взе решение да бъдат удължени сроковете по обявените допълнителни процедури за ...