Начало / Последни новини / „Вихър” – Славяново иска финансова подкрепа за школата си

„Вихър” – Славяново иска финансова подкрепа за школата си

ФК „Вихър” – Славяново е внесъл предложение до Общинския съвет в Плевен за отпускане на финансова подкрепа за развитието на детско-юношеската школа на клуба. За календарната 2019 г. футболният клуб в Славяново иска да му бъдат отпуснати 80 000 лв., които ще бъдат използвани за участието на клуба в Северозападна трета лига. Средствата са необходими за обезпечаване на 60 футболни срещи на трите отбора на клуба: деца, юноши младша възраст и юноши старша възраст, както и за провеждане на ежедневен тренировъчен процес, пътувания, медицински прегледи на състезателите, спортна екипировка, хонорари и такси за съдии, охрана и поддържане на стадиона и други разходи, свързани с дейността на клуба, се посочва в предложението.

В отбора играят над 70 плевенски момчета, работят четирима лицензирани треньори. В момента юноши младша възраст и юноши старша възраст са на трето и четвърто място в класирането в своите групи, а децата са на пето място от 12 отбора.

Предложението предстои да бъде разгледано в постоянните комисии на Общинския съвет на Плевен преди да бъде внесено за гласуване на предстоящата сесия в края на месец януари.

Прочетете също:

Предстои избор на превозвачи по четири автобусни линии от квотата на Община Плевен

Да бъде обявена обществена поръчка за превоз на пътници по автобусни линии от републиканската, областната ...