Акценти
Начало / Последни новини / Вихър /Славяново/ изпусна хикс с втория тим на ЦСКА

Вихър /Славяново/ изпусна хикс с втория тим на ЦСКА

Загуба с 2:3 претърпя Вихър /Славяново/ от втория състав на ЦСКА. Приятелската футболна среща завърши преди минути в Ловеч. Противно на крайния резултат контролата започна по-добре за третодивизионния тим. Още в началото Альоша Илиев изведе партньора си в атака Иван Иванов по диагонала и той технично прехвърли армейския страж за 1:0. Малко след това голмайстора можеше да удвои преднината на славяновския тим, но насочи топката от външната страна на гредата. „Червените“ бързо стегнаха редиците и до края на първата част реализираха три пъти.

Картината не се промени и след почивката. Борислав Иванов не успя да вкара след като бе изведен на стрелкова позиция. Четвърт час преди края играчите на Вихър направиха заучено положение, което завърши с гол на Евгени Систов. Реферът обаче го отмени, отсъждайки засада. При идентична ситуация крайното 3:2 фиксира Константин Генков десетина минути преди последния съдийски сигнал.

„Няма как да не съм доволен от двубоя. Той бе много полезна проверка за нашия отбор. Резултатът не е важен. Нормално е да загубим от ЦСКА. Можеше обаче и да спечелим“, коментира треньора на Вихър – Красимир Бислимов.

Прочетете също:

За 50-ти път в Плевен ще се проведе  лекоатлетическата щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“

Юбилейното 50-о издание на лекоатлетическа щафета и крос „Обиколка на Военноисторическите музеи“ ще се проведе ...